Microflanelová deka s beránkem - Paris

659,00 Kč
  • Beránkové deky APEX jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu, který zaručuje neuvěřitelně příjemný pocit na dotek. S ikonickým designem Paříže na přední straně a jednobarevnou zadní stranou ladící s každým interiérem, jsou tyto deky stylovým a multifunkčním doplňkem. Ideální pro zahřátí na gauči, posteli, nebo jako skvělý dárek pro Vaše blízké.
Počet
Skladem

  Doprava a platba

Podívejte se, jak Vám objednávku můžeme doručit a jaké máte možnosti platby!

  Bezpečný nákup

Platby na našem eshopu jsou 100% bezpečné a Vaše údaje jsou u nás v bezpečí!

  Nehodící se zboží nám vraťte

Nepoužité zboží můžete klidně vrátit do 14 dnů bez udání důvodu!

Hlavní předností beránkových dek APEX je jejich vysoce kvalitní materiál a způsob zpracování. Jsou vyrobeny z jemného a hebkého plyše, který zajistí neuvěřitelně příjemný pocit na dotek. Navíc jsou deky lehké a zároveň dostatečně teplé, takže bude hřát i v chladnějších dnech.


Design této deky je k neodolání nejen pro fandy francouzské metropole! Přední strana je zdobena ikonickým obrazem pařížských ulic, který dodává dece stylový vzhled. Zadní strana je zase jednobarevná a ladí tak s každým interiérem. Kolem obrázku je navíc praktický beránkový lem v šíři 8cm.


Beránková deka - Paris je multifunkční a hodí se pro různé účely. Můžete ji využít na gauči nebo posteli pro příjemné zahřátí při sledování televize nebo čtení oblíbené knihy. Je také skvělou volbou pro dětský pokoj, kde poskytne vašemu dítěti teplo a pohodlí při usínání.


Tato deka je také skvělým dárkem. Je praktická, stylová a poskytuje komfortní pocit.

04BERDEKCPAR

Parametry

Barva
Mix
Rozměr
150 x 200 cm
Materiál
100 % Polyester Microflanel – počesané

Ke stažení

Péče o naše produkty

Zde najdete všechny podstatné informace o tom, jak se o naše produkty starat, abyste zajistili maximální životnost našich výrobků.

Ke stažení (551.68k)