Microflanelová deka s beránkem - Grafiti

659,00 Kč
  • Vysoce kvalitní materiál a příjemný dotek jsou hlavními přednostmi beránkových dek APEX. Navíc jejich lehkost a dostatečné teplo zaručují pohodlí i v chladnějších dnech. Trendový design s grafitovým motivem přináší moderní a stylový vzhled, který se snadno sladí s interiérem.
Počet
Skladem

  Doprava a platba

Podívejte se, jak Vám objednávku můžeme doručit a jaké máte možnosti platby!

  Bezpečný nákup

Platby na našem eshopu jsou 100% bezpečné a Vaše údaje jsou u nás v bezpečí!

  Nehodící se zboží nám vraťte

Nepoužité zboží můžete klidně vrátit do 14 dnů bez udání důvodu!

Hlavní předností beránkových dek APEX je její vysoce kvalitní materiál. Je vyrobena z jemného a hebkého plyše, který zajistí neuvěřitelně příjemný pocit na dotek. Navíc je deka lehká a zároveň dostatečně teplá, takže bude hřát i v chladnějších dnech.

Design Grafiti je prostě trendy, což ocení každý puberťák! Přední strana je zdobena pestrým obrázkem grafitového textu, který dodává dece moderní a stylový design. Zadní strana je zase jednobarevná a ladí tak s každým interiérem. Kolem obrázku je navíc praktický beránkový lem v šíři 8cm.

Microflanelová deka s beránkem - Graffiti je multifunkční a hodí se pro různé účely. Můžeš ji použít na gauči nebo posteli pro příjemné zahřátí při sledování televize nebo čtení oblíbené knihy. Je také skvělou volbou pro dětský pokoj, kde poskytne vašemu dítěti teplo a pohodlí při usínání.

02BERDEKGRAF

Parametry

Barva
Mix
Rozměr
150 x 200 cm
Materiál
100 % Polyester Microflanel – počesané

Ke stažení

Péče o naše produkty

Zde najdete všechny podstatné informace o tom, jak se o naše produkty starat, abyste zajistili maximální životnost našich výrobků.

Ke stažení (551.68k)