Prémiový thermo sedák Eskymo - Leopard

159,00 Kč
  • Získejte dokonalou kombinaci elegance a tepla s hřejivým sedákem Eskymo z mikroplyše s ikonickým vzorem.
Počet
Skladem

  Doprava a platba

Podívejte se, jak Vám objednávku můžeme doručit a jaké máte možnosti platby!

  Bezpečný nákup

Platby na našem eshopu jsou 100% bezpečné a Vaše údaje jsou u nás v bezpečí!

  Nehodící se zboží nám vraťte

Nepoužité zboží můžete klidně vrátit do 14 dnů bez udání důvodu!

Představujeme Vám sedák Eskymo s mikroplyšem v dezénu Leo z naší autorské dílny! Tento úžasný sedák je dokonalým společníkem nejen pro muže do jejich aut, ale i žen například na kancelářských židlích. Spodní strana sedáku Eskymo je vyrobena z elegantní koženky, která přináší sofistikovaný a luxusní vzhled. Kůže dodává sedáku nejenom eleganci, ale také zajišťuje snadnou údržbu a odolnost vůči opotřebení.

A co vrchní strana sedáku? Ta je vyrobena z hřejivého mikroplyše, který poskytuje maximální teplo a pohodlí. Bez ohledu na venkovní počasí budete mít vždy příjemně teplo, ať už jedete dlouhé cesty nebo jen krátce do práce. Beránek je neuvěřitelně měkký na dotek, což přispívá k celkovému komfortu a relaxaci.

Prémiový thermo sedák je navržen tak, aby vyhovoval potřebám mužů i žen. Jeho stylový vzhled a vysoká kvalita zaručují, že si najde využití v každém prostoru. Navíc je velmi snadno přenosný, takže jej můžete použít i jako sedák na venkovní akce.

SEDESKYLEO

Parametry

Barva
Béžová
Barva
Hnědá
Rozměr
35 x 39 x 2 cm
Materiál potahu
100% Polyester + Ekokůže

Ke stažení

Péče o naše produkty

Zde najdete všechny podstatné informace o tom, jak se o naše produkty starat, abyste zajistili maximální životnost našich výrobků.

Ke stažení (551.68k)