Mikroplyšové prostěradlo APEX Microdream Flanel Marigold

2L - Mikroplyšové prostěradlo APEX Microdream Flanel - 180/200 - Marigold

519,00 Kč
  • Získejte dokonalý komfort spánku s naším exkluzivním mikroplyšovým prostěradlem APEX Microdream Flanel. Nechte se hýčkat jemností a teplem pro optimální odpočinek každou noc.
Počet
Skladem

  Doprava a platba

Podívejte se, jak Vám objednávku můžeme doručit a jaké máte možnosti platby!

  Bezpečný nákup

Platby na našem eshopu jsou 100% bezpečné a Vaše údaje jsou u nás v bezpečí!

  Nehodící se zboží nám vraťte

Nepoužité zboží můžete klidně vrátit do 14 dnů bez udání důvodu!

Objevte nový standard v luxusním ložním prádle s naším nejnovějším přírůstkem na trhu - prostěradla Microdream Flanel! Tato vynikající novinka v oblasti zimního ložního prádla nabízí neuvěřitelně heboučký zážitek. Díky vysoce jemným mikrovláknům zaručují extra hřejivost, což ocení zejména zimomřivci a ti, kteří mají chladnější interiéry. Ale nejenom v zimě – díky své příjemné hebkosti si získají srdce našich zákazníků po celý rok! Navíc jsou jednoduše použitelná díky tunýlkovému lemu s gumou, který umožňuje snadné navlečení na matrace standardní výšky. Ať už hledáte pohodlí v chladných nocích nebo každodenní luxus, naše prostěradla jsou pro vás ideální volbou.

A nejlepší zpráva? Jsou naprosto nenáročná na údržbu! Snadno je vypráváte v běžné pračce na teplotu 60°C a nemusíte je žehlit! Rozveselte svou ložnici a dopřejte si nejlepší spánek, jaký jste kdy zažili s prostěradly Microdream Flanel.

MICFLPROS26

Parametry

Barva
Oranžová
Rozměr
90 x 200 cm
Uchycení
Do gumy
Gramáž
300 g/m2
Materiál
100 % Polyester Microvlákno