Kuchyňská zástěra na vaření APEX - Vlčí máky

Kuchyňská zástěra na vaření APEX - Vlčí máky

129,00 Kč
  • Kuchyňská zástěra na vaření APEX - Vlčí máky je praktická, stylová a snadno udržovatelná zástěra, která padne na každý typ postavy a dodá Vám skvělý vzhled při vaření.
Počet
Skladem

  Doprava a platba

Podívejte se, jak Vám objednávku můžeme doručit a jaké máte možnosti platby!

  Bezpečný nákup

Platby na našem eshopu jsou 100% bezpečné a Vaše údaje jsou u nás v bezpečí!

  Nehodící se zboží nám vraťte

Nepoužité zboží můžete klidně vrátit do 14 dnů bez udání důvodu!

Kuchyňská zástěra na vaření APEX - Vlčí máky je dokonalým pomocníkem ve vaší kuchyni. S univerzálním střihem, který padne na každý typ postavy, tato zástěra je jak praktická, tak stylová.

Svěží potisk vlčích máků dodává zástěře zajímavý a výrazný vzhled, díky kterému budete vypadat skvěle i při vaření. Stačí si ji přetáhnout přes hlavu a okamžitě získáte profesionální a módní vzhled v kuchyni.

Kromě svého stylového designu je kuchyňská zástěra APEX také snadno udržovatelná. Lze ji jednoduše prát v běžné pračce na 30°C, což zajišťuje dlouhou životnost a čistotu zástěry.

Přidejte do své kuchyně šmrnc s kuchyňskou zástěrou APEX - Vlčí máky. Buďte módní a chráněni před skvrnami při vaření. Objednejte si svou zástěru ještě dnes a přidejte do svého vaření trochu elegance a stylu.

24

Parametry

Barva
Modrá
Barva
Oranžová
Rozměr
60 x 72 cm (bez poutek)
Materiál
100 % Polyester

Ke stažení

Péče o naše produkty

Zde najdete všechny podstatné informace o tom, jak se o naše produkty starat, abyste zajistili maximální životnost našich výrobků.

Ke stažení (551.68k)