Polštář Thermofix APEX 40/40 - S proševem

119,00 Kč
  • Představujeme vám prošívaný polštář Thermofix - nezbytný společník pro dokonalý spánek a opravdový komfort. Tento polštář je navržen tak, aby splňoval všechna Vaše očekávání a poskytoval Vám nejlepší možný zážitek!
Počet
Skladem

  Doprava a platba

Podívejte se, jak Vám objednávku můžeme doručit a jaké máte možnosti platby!

  Bezpečný nákup

Platby na našem eshopu jsou 100% bezpečné a Vaše údaje jsou u nás v bezpečí!

  Nehodící se zboží nám vraťte

Nepoužité zboží můžete klidně vrátit do 14 dnů bez udání důvodu!

Povrch produktů Thermofix je nejen příjemný na dotek, ale také vzdušný a nadýchaný, díky čemuž Vám zajistí pocit svěžesti a lehkosti. A co je ještě důležitější, skvěle izoluje teplo, což znamená, že se Vám polštář Thermofix přizpůsobí jakémukoli ročnímu období. Takže buďte připraveni na maximální komfort bez ohledu na teplotu okolí.

Výplň tohoto polštáře tvoří polyesterové duté vlákno nové generace, známé jako kuličkové vlákno. Toto vlákno je nejenom mimořádně měkké, ale také lze snadno natřepat, abyste si mohli vytvořit optimální tvar a podporu. Takže užijte si individuálně přizpůsobený spánek, který odpovídá Vašim potřebám.

Nezapomínáme ani na ty z vás s alergiemi a astmatem. Produkty řady Thermofix jsou speciálně navrženy tak, aby byly šetrné k alergikům a astmatikům. Díky hypoalergenním materiálům a pečlivému zpracování se můžete těšit na bezstarostný spánek bez jakýchkoli negativních reakcí.

Nechte se hýčkat a dopřejte si kvalitní spánek s prošívaným polštářem Thermofix. Vaše noční odpočinková rutina nikdy nebyla lepší!

A nezapomeňte, že prošev na polštáři je pouze ilustrativní a může se měnit!

THERMPRIK04

Parametry

Rozměr polštáře
40 x 40 cm
Charakter uzávěru
Zipový
Barva
Bílá
Gramáž
300 g/m2
Materiál výplně
100% Polyester kuličkové duté vlákno