Microflanelová deka s beránkem - Síť na Covid

659,00 Kč
  • Tato deka je dokonalou volbou pro všechny milovníky pohodlí, kteří chtějí získat do svého domova dávku tepla, měkkosti a stylového designu.
Počet
Skladem

  Doprava a platba

Podívejte se, jak Vám objednávku můžeme doručit a jaké máte možnosti platby!

  Bezpečný nákup

Platby na našem eshopu jsou 100% bezpečné a Vaše údaje jsou u nás v bezpečí!

  Nehodící se zboží nám vraťte

Nepoužité zboží můžete klidně vrátit do 14 dnů bez udání důvodu!

Hlavní předností beránkových dek APEX je její vysoce kvalitní materiál. Je vyrobena z jemného a hebkého plyše, který zajistí neuvěřitelně příjemný pocit na dotek. Navíc je deka lehká a zároveň dostatečně teplá, takže bude hřát i v chladnějších dnech.

Design Sítě je prostě jedinečný, což ocení každý nadšenec do domácího stylingu! Přední strana je zdobena červenočerné struktury, který dodává dece moderní a stylový design. Zadní strana je zase jednobarevná a ladí tak s každým interiérem. Kolem obrázku je navíc praktický beránkový lem v šíři 8cm.

Microflanelová deka s beránkem - Síť na Covid je multifunkční a hodí se pro různé účely. Můžeš ji použít na gauči nebo posteli pro příjemné zahřátí při sledování televize nebo čtení oblíbené knihy. Je také skvělou volbou pro dětský pokoj, kde poskytne vašemu dítěti teplo a pohodlí při usínání.

03BERDEKGRAF

Parametry

Barva
Černá
Barva
Červená
Rozměr
150 x 200 cm
Materiál
100 % Polyester Microflanel – počesané

Ke stažení

Péče o naše produkty

Zde najdete všechny podstatné informace o tom, jak se o naše produkty starat, abyste zajistili maximální životnost našich výrobků.

Ke stažení (551.68k)