3D povlečeni s notami

3D povlečení APEX - Noty

499,00 Kč
  • Ponořte se do hudebního světa s naším exkluzivním 3D povlečením s motivem vyluzujících se not, které kombinuje inovativní materiál budoucnosti s maximálním komfortem pro dokonalý spánek.
Počet
Na skladě

  Doprava a platba

Podívejte se, jak Vám objednávku můžeme doručit a jaké máte možnosti platby!

  Bezpečný nákup

Platby na našem eshopu jsou 100% bezpečné a Vaše údaje jsou u nás v bezpečí!

  Nehodící se zboží nám vraťte

Nepoužité zboží můžete klidně vrátit do 14 dnů bez udání důvodu!

Představujeme Vám naše exkluzivní povlečení 3D s nádherným motivem not, které je vyrobeno z pokrokového potištěného mikrovlákna - materiálu budoucnosti, který Vás nadchne svými vynikajícími vlastnostmi.

Toto povlečení je tvořeno speciální tkaninou, která v mnoha ohledech překonává klasickou bavlnu. Jeho lehkost, vzdušnost a prodyšnost Vám zaručí maximální komfort a pocit svěžesti při každém použití. Zapomeňte na mačkání a vyhlazování povlečení - díky pevnosti a stálobarevnosti mikrovlákna bude vždy vypadat jako nové.

Ale to není všechno! Tato tkanina je mimořádně jemná na dotek, což dodává Vašemu spánku ještě vyšší úroveň luxusu. Ať už je venku chladno nebo horko, naše povlečení s termoregulačními schopnostmi Vás vždy dokonale zahřeje v zimě a příjemně ochladí v létě. 

A protože chceme, abyste se mohli plně soustředit na své pohodlí, praní povlečení je naprosto jednoduché. Stačí jej vložit do pračky a využít standardního programu - bez složitého ručního praní nebo speciální péče.

Získejte si toto povlečení 3D s motivem not a dopřejte si jedinečný zážitek každou noc!

1000LP3D107

Parametry

Rozměr polštáře
70 x 90 cm
Charakter uzávěru
Zipový
Barva
Černá
Rozměr přikrývky
140 x 200 cm
Materiál
100 % Polyester Micro – hladké

Ke stažení

Péče o naše produkty

Zde najdete všechny podstatné informace o tom, jak se o naše produkty starat, abyste zajistili maximální životnost našich výrobků.

Ke stažení (551.68k)